Oscar Strijker (1969)

Oscar Strijker is medeoprichter en -eigenaar van Gotenburg BV. Sinds  1 september 2000 is hij in deze hoedanigheid partner en adviseur voor de gemeentelijke overheid en voor ontwikkelaars, beleggers en particulieren. Hij helpt zijn opdrachtgevers om op het juiste spoor te komen naar een effectieve gebieds- en locatieontwikkeling . De afgelopen jaren heeft hij zich vooral toegelegd op het terrein van vastgoed gerelateerde organisatievraagstukken. 

Na zijn studie (bouwkunde en bouwprojectmanagement) was hij in de jaren negentig ruim zeven jaar actief in functies variërend van werkvoorbereider tot projectleider bij diverse bouwbedrijven. In deze periode was hij betrokken bij enkele spraakmakende bouwprojecten zoals de Waterborgh in Leek en een bijzonder appartementencomplex in Hoogezand. 

In 1997 trad Oscar in dienst bij Draaijer & Partners BV in Groningen.  Eerst als projectmanager en later in de functie van commercieel manager. In de functie van projectmanager was hij ondermeer betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van het Westerhavencomplex in de stad Groningen en bij de uitbreiding van het Noorderdierenpark in Emmen. Als commercieel manager richtte hij zich in het bijzonder op acquisities en het intern commercieel beleid. Ook was hij bedrijfsleider en bouwmanager bij Aannemersbedrijf Voogt in Smilde. 

Oscar is generalist en wordt graag betrokken bij strategie en visieontwikkeling maar schuwt de uitvoering niet. Hij is tegenwoordig als procesmanager en interim-manager  betrokken bij gebiedsontwikkeling en organisatievraagstukken.  Hij helpt organisaties bij het aansturen van projecten en afdelingen.  Hij heeft tal van bijzondere en effectieve projecten op zijn naam staan. 

Klik hier voor de CV van Erik Hamhuis

Actueel
Quotes
Albert Velthuis

De heer Albert Velthuis, directeur van COG Drenthe over het werken met...

Walter Reinke

"In korte tijd en in een hectische omgeving brengt Oscar snel structuur...

Henk Kosmeijer

“Erik blijft rustig. Altijd. Hoezeer het er soms ook om spant, hij is...