Erik Hamhuis (1973)

 

Erik Hamhuis is sinds 1 september 2000 medeoprichter en -eigenaar van Gotenburg BV. Vanuit het adviesbedrijf staat Erik diverse opdrachtgevers bij vanuit de overheid, semi overheid en de commerciële markt met adviezen en aansturing in die organisaties. 

Eind jaren negentig heeft hij zijn studie HTS bouwkunde in Groningen afgerond. Hierna startte hij  zijn loopbaan als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf. Bij dit bedrijf was hij hoofdzakelijk betrokken bij de realisatie van een de Waterborgh in Leeken de huisvesting van de brandweer, de ambulance  en een opleidingscentrum van politie in Alkmaar.

Vanaf 1998 werkte Erik bij Draaijer & Partners in Groningen. Hier hield hij zich bezig met diverse projecten in zowel de voorbereiding als uitvoering. In de twee jaren die hij werkzaam was bij dit adviesbureau,  was hij ook een groot deel van de tijd gedetacheerd als projectleider bij Rijkswaterstaat.

Erik houdt graag het totaaloverzicht. Hij is niet alleen graag betrokken bij strategievraagstukken maar ook bij het aansturen van projecten in gebiedsontwikkeling. Dit is mede de reden geweest om vanuit het planontwikkelingsbedrijf op eigen risico gronden te gaan verwerven en deze locaties gezamenlijk met betrokken partijen om te zetten naar leefbare en prettige woonlocaties.

Klik hier voor de CV van Oscar Strijker

 

Actueel
Quotes
Albert Velthuis

De heer Albert Velthuis, directeur van COG Drenthe over het werken met...

Walter Reinke

"In korte tijd en in een hectische omgeving brengt Oscar snel structuur...

Henk Kosmeijer

“Erik blijft rustig. Altijd. Hoezeer het er soms ook om spant, hij is...