We zijn wat we beloven

Gotenburg: het synoniem voor verbindend samenwerken, gericht op een duurzame leefomgeving.

 

Vanzelfsprekend, u wilt weten of de kennis, ervaring en vaardigheden van ons passend is op uw vraag. Ons antwoord: wij zijn wat we beloven

Met een weinig voorkomende combinatie van kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingsprocessen. We bieden oplossingen en nieuw perspectief. En dat in het verbinden van persoonlijke verschillen een grote kracht verborgen ligt, laten wij al ruim 12 jaar zien door onze eigen samenwerking. Verbinden van verschillen is wat we doen, bij interim-management, procesregie en coachen. Lees onder quotes wat onze opdrachtgevers daarover zeggen.

Gotenburg bestaat sinds 2000. Is een klein bureau, maar met een grote staat van dienst.

Erik Hamhuis, bedachtzaam en oplettend.  Curriculum Vitae Erik
Oscar Strijker, enthousiast en inspirerend. Curriculum Vitae Oscar

Gotenburg staat model voor samenwerken:

In hetzelfde jaar dat wij Gotenburg BV oprichtten, is in Gothenburg (Zweden) het zgn. “Gothenburg-protocol” opgesteld. De unieke afspraken zijn ondertekend door 51 landen. Het was het eerste, echt integrale protocol, gericht op verbetering van de duurzame leefomgeving. Een toonbeeld van verbindend samenwerken, gericht op samenleven.

Dit was voor ons in 2000 de basis voor onze bedrijfsnaam. En een mooi voorbeeld waarop we tot de dag van vandaag onze bedrijfsvisie baseren.

Actueel
Quotes
Albert Velthuis

De heer Albert Velthuis, directeur van COG Drenthe over het werken met...

Walter Reinke

"In korte tijd en in een hectische omgeving brengt Oscar snel structuur...

Henk Kosmeijer

“Erik blijft rustig. Altijd. Hoezeer het er soms ook om spant, hij is...